Advantix  is een middel tegen vlooien, vlooienlarven, teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen.
Een bijzonder breed spectrum dus. Het bijzondere aan Advantix is dat het naast een dodende werking tegen vlooien, vlooienlarven en teken ook nog een andere eigenschap heeft.
Advantix heeft namelijk ook een afwerende werking tegen teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen.Is dit belangrijk? Jazeker! Deze parasieten kunnen namelijk ziekten overbrengen op uw hond.Zo kan bijvoorbeeld de Dermacentor reticulatus teek drager zijn van de parasiet Babesia canis, die bij honden de levensbedreigende ziekte Babesiosis kan veroorzaken. 
Daarnaast kan de teek ook lyme disease overbrengen. Het afweren van een teek kan dus van groot belang zijn. Immers, niet bijten is geen ziekteoverdracht.Een teek die op een met Advantix behandelde hond komt, reageert alsof hij op een hete bakplaat staat; het zogenaamde hot foot effect. De teek wil zo snel mogelijk van de hond af. De teek die in contact is geweest met Advantix zal sterven. Dus ook de afgeweerde teek.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 29,85
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.