Heb je al vlooien gezien bij je kat? Dan is dit het beste vlooienbestrijdingsmiddel. Door de extra werkzame stof worden vlooien eitjes op de kat en vlooien larven in huis ook direct aangepakt.
Ectoline Duo Kat is een vlooien -en tekenmiddel dat alle teken en vlooien verwijderd van jouw kat. Dat komt door de twee werkzame stoffen in het product. Deze zorgen ervoor dat op het dier de vlooien en teken verwijdert worden en nemen het gevaar weg van besmetting in de leefomgeving van jouw kat. De ontwikkeling van bestaande eitjes wordt ook tegen gegaan tot 3 maanden lang. We raden aan om jouw kat elke maand te behandelen voor het beste resultaat. Ectoline Duo Kat biedt een oplossing voor zowel het voorkomen als het bestrijden van vlooien en teken van jouw kat. Die duo werking is niet alleen handig, maar komt ook de gezondheid van jouw kat ten goede!
Vergeet niet om je kat iedere 3 maanden te behandelen tegen wormen. Katten kunnen bijvoorbeeld worden besmet met lintwormen door vlooien.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,50
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.