Om je huisdier op een verantwoorde manier af te laten vallen en om de regulering van de bloedsuikerspiegel te ondersteunen heeft Prins Petfoods voor de kat een speciale dieetvoeding ontwikkeld: VitalCare dieet Weight Reduction & Diabetic.
Om de bloedsuiker stabiel te houden is het sterk af te raden vaak te wisselen van voeding. Ook blikvoeding en bijvoeding wordt sterk afgeraden in verband met het hoge gehalte aan snel opneembare koolhydraten in deze voedingen. Deze koolhydraten kunnen grote schommelingen in het bloedsuikergehalte tot gevolg hebben.

Een laag energiegehalte en extra voedingsvezels helpen je kat met overgewicht op een verantwoorde manier af te vallen. L-carnitine stimuleert tevens de vetstofwisseling. De optimale balans van vitaminen en mineralen zorgen voor voldoende aanbod tijdens het afvalproces en een hoog eiwitgehalte zorgt voor het behoud van de spiermassa tijdens het afvallen. Extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen de kat tijdens het afvallen. De verlaagde zetmeelopname en voedingsvezels ondersteunen een evenwichtige bloedsuikerspiegel. Omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 18,99
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.