franks-pro-gold

Frank's pro gold, betaalbaar hondenvoer van topkwaliteit
en nog zeer smakelijk ook. 

Het blijft lastig voor veel mensen om in te schatten welk hondenvoer de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Niet iedereen heeft de tijd, zin en energie om hier een studie van te maken. Vaak ga je daarom af op reclames in de media. Maar uiteraard beloofd ieder merk het allerbeste voor uw trouwe viervoeter te zijn.

Er zijn echter ook een aantal producenten van hondenvoer die geen hoge budgetten reserveren voor dure reclamecampagnes, maar zich puur concentreren op de kwaliteit van de brok. Frank’s ProGold is hier een goed voorbeeld van.

Franks Pro Gold hondenvoer wordt gemaakt van een hoge kwaliteit, en zeer goed verteerbaar, kippenvlees en rijst ( Adult)  Dit uitgebalanceerde hondenvoer met de juiste gehalte aan Vitamine C en E, stimuleert de voedselopname , waardoor de hoeveelheid ontlasting kleiner blijft. Zoals ieder product uit de FPG productlijn, bevat deze droge voeding geen tarwe, soja, bloed, of gemanipuleerde ingrediënten ( die de meest voorkomende voedselallergieën veroorzaken).

Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.